Nyhed

Fredagens eksplosive Frækkert fra Superligaen…

Superligaen er som sædvanlig en ustabil størrelse, men det er en fornøjelse at se et meget tættere felt i denne sæson, hvilket giver langt flere kampe med smask på. I dag er det 2 af holdene i midten af tabellen, der kan give sig selv et forspring med en sejr.

Randers – AaB = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus som NY kunde…

Randers har fået skruet en rigtig god sæson sammen indtil nu og det skyldes ikke mindst deres evner på eget græs. Her er det kun FCK der har formået at sejre – ellers er det stort set Randers der har sejret hver gang der har været spillet en kamp her.

Randers er også blandt de mest scorerende hold i Superligaen, med 25 træffere efter 15 kampe. Hjemme foran egne fans har de udover nederlaget til FCK, spillet en enkelt remis. Så med 5 sejre i 7 kampe er de absolut blandt de bedste hjemmehold og det viser de igen i dag – med alle 3 point.

*

AaB er stadig godt med, men har haft en lidt faldende form. Dels skyldes det nogle interne forhold omkring træneren og hans familie med sygdom, men det handler også om, at der er for mange spillere der ikke stempler nok ind i kampene.

Selv om det ikke er et som sådan lokalopgør, så kan det godt virke sådan hvis man sidder på lægterne. Det er en kamp ingen af holdene vil tabe. Vi tror på en hjemmesejr og på at der bliver scoret mere end 2 mål i opgøret. Når disse 2 hold mødes plejer det at være underholdende.

Randers – AaB = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagen Højeste Bonus som NY kunde…

To Top