Bonus

Fredagens danske Bonus fra 1. Division…

Dagens sidste anbefaling ud af 2 er hentet i den hjemlige andedam og i den næstbedste række. Her er det et falleret hjemmehold, der stort set er rykket ned – men som alligevel spræller lidt ind i mellem. Gæsterne der imod har fuld fart på.

Skive IK – FC Helsingør = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Skive IK ligger sidst og er sikre på, at lande i nedrykningsgruppen. Men det ser ikke godt ud for hjemmeholdet. For det kommer til at handle om point i den nye gruppe og dem har Skive ikke for mange af. De har dog fået et par sejre i de seneste 3 kampe, men det har også være mod de 2 mandskaber, der ligger lige over Skive.

Havde de tabt til dem, så havde det nok været helt “auf wiedersehen”. Så de holder fast med det yderste af neglene. I dag får de dog besøg af et mandskab der flyver derudaf. Og den type mandskaber har Skive haft det meget svært med. Det er sidste runde og Skive kan sagtens bruge 3 gode points – vi tror bare ikke de får dem.

*

FC Helsingør er det mest formstærke mandskab i det nye år og de vader fra sejr til sejr. De ryger ikke op i denne sæson, men ligner helt klart et mandskab der vil slås med om det i den kommende. 5 kampe i 2021 og 15 point taler sit tydelige sprog. Dertil kommer der så en score på 8-1, så Helsingør har fundet et fungerende koncept.

De seneste 3 udekampe har været mod de mandskaber der ligger lige over dagens hjemmehold. SÅ de ved hvordan de skal tackle mandskaber fra den ende af rækken. De scorede selv 5 mål i de 3 kampe og lukkede kun 1 mål ind. I dag tror vi de vinder uden at lukke mål – måske endda med et par stykker.

Skive IK – FC Helsingør = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top