Nyhed

Fredagens danske anbefaling i kategorien “Den Sikre”…

Vi er for en kort bemærkning væk fra de igangværende EM kvalifikationskampe og har nørdet lidt i den valgte kamp fra den danske 1. Division. Her er det 2 mandskaber der form mæssigt står milevidt fra hinanden og det er hjemmeholdet der er i bedst form.

HB Køge – Nykøbing FC = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

HB Køge sprang ind i sæsonen, men faldt hurtigt ned igen, med en september hvor det ikke så særligt godt ud. Men efter en massiv indsats er truppen igen stabiliseret og den står stort set på sejre i hver kamp igen.

I seneste hjemmekamp sendte HB Køge Viborg FF hjem med et nederlag på 2-1 og i sidste runde slog de Kolding på udebane. De er faktisk også et af de mandskaber i 1. Division der har den bedste form og den vil give dem alle 3 point i dag.

*

Nykøbing FC er helt modsat stillet. Det begynder efterhånden at blive lidt pinligt, men det er svært at se, at Nykøbing har niveauet. Det har aldrig været godt og alligevel er det gået end af bakke. 

Nykøbing har da også rækkens ringeste form, med kun 2 point i deres seneste 5 kampe. Selv om de ikke tilhører de ringeste udehold, så vil de i dag stå overfor et mandskab der er noget bedre stillet end dem de hidtil har mødt på udebane. Nykøbing taber igen i dag.

HB Køge – Nykøbing FC = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top