Nyhed

Fredagens Championship “Frækkert” på BN…

Vi slutter fredagen i den engelske Championship hvor 2 formstærke mandskaber tørner sammen i et for dem begge vigtigt opgør – der kan være med til at gøre opryknings chancen langt bedre, hvis en sejr hives hjem.og dermed 3 point på kontoen.

Leeds – Derby = X2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Leeds topper den engelske Championship efter de første 26 runder. De gør det godt hjemme på Elland Road og er faktisk blandt de bedste hjemmehold i rækken.

Men de virker til at have ramt ned i et hul i den sidste fase af juleprogrammet og har tabt 3 kampe i streg, hvilket ikke kunne ses på juleformen, efter 7 sejre på stribe.

Når disse 2 hold mødes er det heller ikke særligt tit, at det er hjemmeholdet der vinder. Det er kun sket 4 gange i de 10 seneste indbyrdes møder og det sker heller ikke i dag.

*

Derby ligger nr. 6, 8 point efter Leeds. SÅ de er faktisk rigtigt godt med. Hvis de ikke havde været så svingende, ville de formegentlig kun ligge få point efter.

Det er både ude og hjemme de ikke rigtigt sætter sig igennem og det ender ofte med remis’er. Selv om udebanen ikke er Derby’s favorit, så tror på deres form og deres evne til at hente mindst det ene point i denne periode.

Leeds – Derby = X2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top