Nyhed

Fredagens Bundesliga Frækkert på BN…

Vi afslutter månedens sidste fredag af med et opgør fra den tyske Bundesliga, hvor vi godt ved, at nogen vil synes at vi måske har fået en fredags pils for meget. Men var har en god fornemmelse af det valgte opgør.

Augsburg – Leverkusen = 1X = Odds 2,20
Spilet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Augsburg ser ud til at have fundet formen alt for sent. Ikke fordi de ryger ud af Bundesligaen, men med kun 10 point ned til holdet under stregen og 12 point at spille om, så har deres genfundne form været gunstig for Augsburg.

De 2 seneste kampe har givet en score på 9-1, på hhv, hjemme- og udebane. Frankfurt blev sendt hjem med en sæk på hele 6-0 i sidste runde på samme stadion, så humøret må være højt. Vi tror helt klart, at de får mindst det ene point.

*

Leverkusen har været på zik-zak kurs det meste af sæsonen, men kan med lidt held ende i den attraktive gruppe, af hold der skal spille i europa i næste sæson.

Men selvom de har vundet de 2 seneste kamp, så har det været mod hold der allerede stort set er rykket ned. Og mod Frankfurt vandt de kun med 1-0, som hjemmeholdet i den efterfølgende runde, glatbarberede med 6-0.

Leverkusen mangler kun 2 point i at være med hvor det er sjovt, men vi tror ikke på at zik-zak kursen er vendt, bare fordi de har slået 2 bundhold. I dag rammer de et mandskab der er kommet i gang og spiller foran egne fans. Leverkusen får højest 1 enkelt pind med herfra.

Augsburg – Leverkusen = 1X = Odds 2,20
Spilet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top