Nyhed

Fredagens Bundesliga Frækkert på BN…

Vi slutter af i Tyskland i et opgør hvor der er rigtigt meget på spil. Men det er ikke guld og hæder der her kæmpes for, men æren, nedrykning og de mange millioner der forsvinder med afgang fra den bedste række.

Düsseldorff – Paderborn = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

Düsseldorf ligger 2 placeringer bedre end dagens gæster, men stadig under stregen. Men den nuværende placering som nr. 16, giver en ekstra mulighed i et nedrykningsspil mod nr. 3 i 2. Bundesliga. Men Düsseldorf vil nok gerne undgå den spænding.

Formen er blevet bedre og der kommer oftere point på kontoen end tidligere. Derfor er der 4 point op til en redning, hvor Mainz ligger og kæmper for livet. Så selv en sejr i dag, vil ikke få dem op over stregen, men alligevel vigtige point. Vi tror på Düssedorff i dagens hjemmekamp.

*

Paderborn er tæt på at ligne en nedrykker, men det virker ikke til at det har ændret på spillet eller pointhøsten. Paderborn er blandt de ringeste hold set ud fra formen i denne periode og har kun fået 1 point i de seneste 5 kampe. Scoren hedder 5-10.

Ikke fordi vi tror, at Paderborn har givet op, men spillet virker både håb- og planløst. I dag er det så på udebane og med kun 2 sejre gennem hele sæson på fremmed græs, har vi svært ved at sætte vores lid til, at de får noget som helst med hjem i dag.

Düsseldorff – Paderborn = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top