Nyhed

Fredagens Bonus valg fra Bundesligaen…

Vi har bevæget os ned til den tyske Bundesliga og fortsat ned i den midterste del af tabellen, hvor dagens 2 mandskaber ligger og roder. I dette opgør mener vi at både form og spillested vil få en afgørende betydning.

Hertha Berlin – Düsseldorf = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Hertha Berlin ligger i midten af tabellen på en 10. plads, men ser ud til at have fundet en formfremgang, efter de seneste 2 runder. De 2 seneste hold Hertha har mødt er fra samme ende af tabellen som dagens gæster.

FC Köln blev slået hele 4-0 på udebane og i runden før, slog man Paderborn med 2-1. Så der er begyndt at komme mere glid i spillet hos Hertha. Vi er godt klar over at Hertha ikke kommer til at spille med om medaljer, men hold som dagens gæster vil de hente alle 3 point fra.

*

Düsseldorf sejler, elv om de faktisk spiller nogle gode kampe. Men de knækker bare sammen hver gang i 2. halvleg. 4 point efter 6 kampe er bare ikke godt nok. En sejr og 1 remis, eller 4 nederlag. 

Selv om Düsseldorf plejer at have et godt tag på Hertha, så er det et helt andet mandskab der kommer på besøg og et helt andet mandskab der tager imod. Vi tror ikke på gæsterne så længe de spiller så naivt på udebane.

Hertha Berlin – Düsseldorf = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top