Bonus

Fredagens Bonus valg fra Bundesligaen…

Også Bundesligaen byder på kampe i den bedste tyske liga og her har vi fundet et lidt specielt opgør, der får et lidt specielt udfald. Normalt ville favoritværdigheden ikke ligge på gæsterne i dette opgør.

Schalke 04 – Stuttgart = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Schalke 04 sejler i denne sæson og har kun opnået 1 enkelt point efter de første 5 kampe og en score på latterlige 2-19. Det ser alt andet lige katastrofalt ud for Schalke indtil videre. Der er intet der hænger sammen og i weekendens kamp på udebane i Dortmund, var man heldige at slippe afsted med et 0-3 nederlag.

Det enlige point der er opnået indtil nu er på hjemmebanen mod Unions Berlin, som heller ikke er særlig bevendte på udebane og altid står og putter sig rent taktisk. Det er det modsatte af, hvad dagens gæster gør på udebane. Formen er dårlig, selvtilliden virker helt i grus – der er et kæmpe stykke reparationsarbejde der skal gøres og det når de ikke til i dag.

*

Stuttgart er placeret som nr. 4 på nuværende tidspunkt og det er faktisk ikke grundet deres hjemmebane, at de stadig er godt med. Her er der kun opnået 2 point i 3 kampe. Så bare med te par hjemmesejre ville de have toppet ligaen. Ude har de til gengæld imponeret.

Her er det blevet til 2 sejre ud af lige mange mulige og en score på 6-1. Det har været mod hhv. Hertha og Mainz, som har samme dårlige form som Schalke, men med bedre defensiver. Så vi tror at Stuttgart kan hente den 3. udesejr på stribe – endda med et par mål.

Schalke 04 – Stuttgart = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top