Nyhed

Fredagens “Bonus” valg af Experterne…

Langt de fleste turneringer er forlængst skudt i gang, men vi har til dagens valg fundet en kamp, hvor holdene endnu ikke har prøvet at spille om point endnu.

Dagens “Bonus” valg er hentet i den næst bedste italienske række Serie B, hvor man først nu er skal til at starte turneringen og derfor er det denne rækkes præmiere runde.

Parma – Cremonese = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Fede Bonus til gode at hente…

Parma starter hjemme i den første runder foran egne fans på Ennio Tardini i Parma. Det burde give point på tavlen allerede i den første kamp. Hjemme er Parma som de fleste andre italienske hold, bare meget bedre.

Man røg ud til Bari i Pokalen på udebane, med et 1-2 nederlag – det kan sagtens accepteres. Før dette nederlag har man ellers haft en fornuftig opstartsfase, helt uden nederlag – så Parma virker helt klar til sæsonstart.

*

Cremonese er oprykkere fra Serie C til denne sæson og der er en stor forskel på disse to rækker, især mht. økonomi og professionalisme. I Serie C er der flere semiprofessionelle mandskaber – men nu er det igen Serie B der skal kæmpes.

Og at starte ude som oprykker er lidt ærgerligt og især for Cremonese.  For de er markant ringe på udebane og selv om de rykkede op, så selv den statistik alarmerende ringe ud.

Nu er de så på et niveau højere og på udebane – det bliver en mareridts start for Cremonese og for dem må man håbe, at det ikke bliver et slagtehus de besøger i den første runde efter oprykningen.

Parma – Cremonese = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU stadig har DIN Fede Bonus til gode at hente…

To Top