Bonus

Fredagens Bonus spil på BettingNews…

Vi slutter den lidt magre dag af med et spil nede fra den noget lunere del af Europa, hvor mange danskere hungrer for at komme ned og slikke solskin. Men det varer sikkert heller ikke så længe, før vi igen må rejse rundt i verden – ikke mindst EU. Det er Primeira Liga fra Portugal som slutter dagen af.

Farense – Sporting = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Farense er ved at have udspillet sig deres rolle i Primeira Liga i denne sæson og ser ud til at skulle spille på niveauet under i næste. Med kun 8 runder tilbage, skal der til at ske noget, da Farense ligger under stregen før denne runde. Holdet ligger næstsidst (17) og der er 3 point op til holdet der ligger lige over stregen som nr. 15. Med både nr. 15 og nr. 16 er i en bedre form i denne periode – så det ser lidt stramt ud for Farense.

Farense har fået 13 ud af deres 22 point hjemme på Estádio de São Luís, hvor kampen også afvikles i dag. Men det har været mod de noget mere jævne mandskaber og ikke dem der ligger i toppen. Selv om trykket er stort og de ikke gerne vil rykke ud, så bliver det ikke i dag de henter point. For dagens gæster er både langt bedre og mindst lige så motiveret, da de jagter mesterskabet. Det er Primeira Liga stærkeste udehold der kommer på besøg i dag.

*

Sporting skuffede i sidste runde, med kun at spille remis hjemme mod Famalicao. Men det ser vi ikke som et træthedstegn eller lignende. Alle hold kan have en off dag og så er det fint at få point med i omklædningsrummet alligevel. På udebane har Sporting virkelig vist deres store styrke. Efter 13 udekampe har de vundet 10 af dem og spillet 3 gange remis. Altså, de har endnu ikke tabt på udebane i denne sæson ind til videre.

Scoreren hedder imponerende 24-6 på fremmed græs – så det er ikke så fede gæster at få på besøg, for nogen som helst mandskaber i Primeira Liga. Formen er måske ikke super høj, men bare rigtig god og det er mere end nok til at hente alle 3 point og fastholde forspringet som nr. 1 med mindst de 6 point de fører med, før dette opgør. Vi tror endda at det bliver med flere mål, da Porto kun har lukket 13 mål ind efter 26 kampe og scoret 48 gange. 

Farense – Sporting = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top