Nyhed

Fredagens “Bonus” spil fra panelet…

VM kvalen er i fuld gang og det er derfor der ikke er nogen kampe i de enkelte landes bedste rækker – så vi må nøjes med disse landskampe, hvor det kan være lidt svært, at finde et godt odds.

Litauen – Skotland = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du har Masser af LIVE Sport hver dag…

Litauen er stadig at betragte som en D eller F nation i fodbold sammenhæng og det er da også tydeligt at se, at de i deres VM kval-gruppe F, ikke har særligt meget at skulle have sagt.

Men det er dog kun England der i denne gruppe må betragtes som en A-nation og de ligger da også i toppen.  med 14 point. Litauen ligger 4 med 8 point, hvor halvdelen er hentet hjemme og den anden halvdel på udebane.

Men de har kun slået Malta hjemme og det var med simple 2-0. Slovenien spillede de 2- imod og tabte med 1-2 til Slovakiet. Muligheden for endnu en remis er helt klar til stede, men vi tror ikke på at de har holdet til det lige pt.

*

Skotland har fået fornyet håb og tro, efter en rimelig ringe start på denne VM-kval. Og derfor er det vigtigt at de henter maximum point mod hold som Litauen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om succes når kvalen er færdigspillet.

De tabte til både England og Slovakiet ude og de 6 point skal hentes andre steder. De har dog fået oprejsning efter de slot Slovenien med 1-0 og efter spillede 2-2 hjemme mod England. Så de har mere selvtillid og den og spillet vil give dem 3 point i dag.

Lithauen – Skotland = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du har Masser af LIVE Sport hver dag…

To Top