Bonus

Fredagens Bonus spil fra La Liga 2..

Vi fortsætter i Spaniens næstbedste række La Liga 2, hvor dagens gæster er ved at miste grebet om formen. Til gengæld ser dagens hjemmehold ud til at have fundet den rigtige melodi igen. Vi fornemmer en sikker hjemmesejr.

Zaragoza – Ponferadina = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds.

Zaragoza kæmper for overlevelse og ligger med en stor klump af hold for, at undgå de 4 nedrykningspladser. Der er faktisk kun 2 point fra nr. 17 til sidste pladsen som nr. 22, så det er ret tæt. Zaragoza liggere med 20 point som nr. 17 og har ligget der i en periode.

Det er hjemme at Zaragoza skal og vil redde sig. Selv om det ikke er noget fort, så har de både god form og styrke hjemme. Det er på udebane at de skal hente nogle flere point og det er de også begyndt på i form af remis’er. Zaragoza har også et godt tag på dagens gæster, så vi er ret overbeviste om en hjemmesejr.

*

Ponferadina har tabt alle de gange de har mødt Zaragoza på udebane i begge klubbers levetid, så mental er gæsterne lidt bagud. Formen er også haltende og har været det i en periode, efter en ellers god start – men siden midten af december har der kun været 2 sejre i 7 kampe.

Selv om den seneste sejr var på udebane over Malaga i seneste runde, ser vi det ikke som et udtryk for fornyet styrke. De 3 forudgående udekampe blev tabt sikkert og endda en af dem i pokalen til hold fra serie “lort”. Vi tror på et tæt opgør, men helt klart med en sejr til hjemmeholdet Zaragoza.

Zaragoza – Ponferadina = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du altid får dagens højeste Odds.

To Top