Nyhed

Fredagens Bonus spil fra EM kvalen…

Også dagens Bonus forslag er hentet ved EM kvalen og her er det 2 mandskaber, hvor det ene var med ved det seneste slutrunde og gjorde ganske god figur ved samme lejlighed. Dette er en kamp vi helst ikke vil gå glip af.

Tjekkiet – England = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

Tjekkiet ligner et hold der skal med til næste sommers Em slutrunde. De ligger pt. nr. 2 i gruppen og kan faktisk selv afgøre tingene. Dog tror vi ikke at det er i dag at de afgør noget som helst, for det er ikke hvem som helst der kommer på besøg.

Tjekkiet har slået Montenegro og Bulgarien hjemme, men da de var i England rejste de hjem med lidt af en lussing. Det blev til et håndfuld mål af englænderne og Tjekkiet måtte se sig besejret med hele 5-0. Det gentager sig ikke i dag, men nederlaget gentager sig.

*

England ser ud til at vokse på alle parametre og det er både på klubplan og landsholdsplan. Det har da også taget næsten 30 år, før England igen har kunnet se sig selv som em magtfaktor i europæisk forstand.

Og som det går i denne periode så viker det nærmest som om de kan gå på vandet, når de ikke lige møder de helt store hold. Men dem kan de også matche. Englænderne tager alle 3 point med hjem fra Tjekkiet.

Tjekkiet – England = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

To Top