Bonus

Fredagens “Bonus Special” fra Experterne…

Også dagens “Bonus Special” er hentet i den bedste franske række Ligue 1, hvor begge dagens kampe har været under Experternes lup og fundet egnede til at spille på, i en af vores kategorier.

Nice – Angers = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 600,- for KUN kr. 200,- at spille for…

Nice har ikke haft helt samme styrke her i starten som i sidste sæson. Det er nok også derfor at Odds’et er så højt, for her på redaktionen har vi godt nok svært ved at se hvorfor, når man går ned i detaljen.

Hjemme på Allianz Riviera er Nice som regel altid gode og selv om man tabte det første opgør til Troyes, så var det nok mere et tegn på, at Nce ikke har helt på plads.

Efterfølgende har man så slået både Guingamp med 2-0 og Monaco med 4-0. Så vi er ret overbevist om, at Nice så småt er ved at få hjulene igang og det får Angers at føle i aften.

*

Angers har spillet 4 kampe ud af 6 mulige remis,samt en enkelt sejr og et nederlag. Og Angers er et jævnt hold og vil nok også slutte et eller andet sted i midten efter sæsonen.

Nu er det så ikke nogen af de gode hold de har mødt indtil nu og det fortæller en del om holdets styrke. Noget der skær i øjnene er deres seneste nederlag hjemme til Metz, som bestemt må siges at være i utrolig ringe form. Angers får en over nakken i dag.

Nice – Angers = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 600,- for KUN kr. 200,- at spille for…

To Top