Nyhed

Fredagens Bonus satsning på BettingNews…

Så har vi fundet os et opgør fra den bedste hollandske række æresdivisionen, hvor det ikke er så tit, at man finder nogle af de fede odds. Men i dag synes vi at både udfald og odds ligger i den rigtige ende.

Sittard – Zwolle = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sittard har haft en noget turbulent sæson og ligger nu og roder i bunde af Æresdivisionen, hvor de sammen med dagens gæster slås om at undgå at ryge ud i et slutspil for at overleve.

Sittard er klart bedst hjemme og det er her de skal redde sæsonen. Udebanen skal de nok ikke sætte deres lid til, da der kun er opnået 4 point efter 13 udekampe. Så det er hjemme og mod den slags mandskaber der kommer på besøg i dag. Vi er ret sikre på, at Sittard får mindst 1 point i dag.

*

Zwolle ligger også og roder, men er faldet i niveau i takt med sæsonen og er derfor landet nede i den tunge ende af ligaen. Som for hjemmeholdet, er det også hjemme de skal lægge deres æg i kurven i håb om overleves. 

De seneste gange at Zolle har gæstet Sittard har de tabt med 0-3 begge gange og det resultat kan vi sagtens forestille os bliver gentaget i dag. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at Zwolle taber med mere end et mål i dagens udekamp.

Sittard – Zwolle = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top