Bonus

Fredagens Bonus kamp fra Spanien…

Så begynder de også at spille turneringskampe i det spanske, men i dette opgør er det ikke La Liga vi har taget fat på, men La Liga 2, som den næstbedste række nu har fået som navn. Udeholdet er oprykkere og har selvfølgelig en gejst og tro på egne evner her i starten. Men vi vurderer, at det ikke er nok i deres første kamp, som foregår på udebane – noget som Ø-hold ikke er særlige gode til næsten som en tradition.

Zaragoza – UD Ibiza = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Zaragoza er klart bedst hjemme, dog uden at være prangende. I sidste sæson vandt de lige under halvdelen af deres hjemmekampe og sluttede lige præcis i midten af La Liga 2. Der er kommet lidt forstærkning i truppen, som ser som en klar løft – men der skal i redaktionens optik mere til, hvis de skal vinde La Liga 2 eller ende i toppen. Trænings sæsonen har været rimelig og godkendt, efter flere kampe mod La Liga mandskaber. 

De har slået Elche og Valencia og begge endda på udebane. Hjemme spillede de lige op med Getafe, men tabte på straffe, da der skulle findes en vinder. Så det virker til, at de nye tilkommende spillere har fået styrket holdet og især i defensiven er det blevet væsentligt forbedret. Kun 1 mål blev der lukket ind mod de 3 La Liga mandskaber – så dagens modstandere får det ikke let og har naturligvis heller ikke samme styrke. Der blev så scoret 5 mål i de 3 kampe, så den offensive del er også på rette vej. Vi tror fuldt og fast på en hjemmesejr i premiere kampen.

*

UD Ibiza er oprykkere til La Liga 2 og dermed er der 4 Ø-hold i landets 2 bedste rækker, hvor i forvejen Mallorca, Las Palmas og Tenerife er indplaceret. Så når der nu rejses til der populære spanske ferie øer Mallorca, Tenerife. Gran Canaria og nu Ibiza, kan man komme ind og se OK spansk fodbold. Kun Mallorca er indplaceret i landets bedste række La Liga. 

Ibiza slås med nogle af de samme udfordringer som de øvrige Ø-hold. Rimelig gode hjemme og ude har de det temmeligt svært. Det har også været tilfælde i Ibiza’s træningskampe, hvor det kun har været hold fra 3. niveau de har slået på udebane. Dagens modstandere er rimelige på hjemmebane og selv om Ibiza har oprykker gejst, er det i redaktionens øjne langt fra nok i dette opgør. Men det bliver spændende at følge dem i La Liga 2 – men vi tror dog ikke at de klare skærene på den lange bane.

Zaragoza – UD Ibiza = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top