Nyhed

Fredagens Bonus kamp fra Italiens Serie A…

Denne fredags afsluttede anbefaling i kategorien “Bonus”, har vi hentet i den bedste italienske række Serie A, hvor især en spiller igen er trådt ind på scenen og gør en væsentlig forskel – trods at han kunne lade sig pensionere med god samvittighed og et hav af titler og pokaler.

Brescia – AC Milan = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Brescia skal virkelig til at spænde hjelmen, hvis de ikke skal ryge tilbage i Serie B allerede efter en enkelt sæson i den bedste italienske række. Placeringen før denne er 3. sidst, men der kun 1 point op til holdet lige over stregen. Modsat er der også kun 1 point til bundholdet – så der er lidt tæt i bunden.

Formen er absolut ikke på Brescias side i denne periode. Senest spillede de hjemme mod Cagliari og her blev det kun til det 1 point, så de ligger stadig under stregen og i dag er modstanden betydelig større. Nej vi tror ikke på Brescia.

*

AC Milan har tydeligvis fået vendt formen til det bedre – ja, en hel del bedre. De unge spillere har fået en Gud på holdet – Zlatan – så nu kan de nærmest gå på vandet. Mesterskab bliver det helt sikkert ikke til, men pokalen er stadig en mulighed.

Der er da også kun 2 point op til en EL plads, så det kunne ende med at Zlatan får vendt en skidt sæson – til en god. De har stadig ikke tabt efter “Gudens” ankomst og i den seneste kamp hjemme mod Udinese, hentede de da også en sejr – selv om det var langt inde i overtiden.

Så selvtilliden vokser og vokser hos de unge spillere, nu hvor de også får noget ud af deres anstrengelser, efter Zlatans ankomst. Vi er ret overbeviste om, at det fortsæter i dette opgør, hvor modstanderne helt klart er til at tale med. Sikker udesejr til OK odds.

Brescia – AC Milan = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top