Nyhed

Fredagens Bonus fra kvalspillet til EM…

Så er vi tilbage i Em kvalen og her er det vores naboer fra Sverige, vi har taget et kig på. Vi har intet imod Sverige eller svenskerne generelt, men vi tror bare ikke at det er dem der evt. skal holde fest efter dette opgør.

Rumænien – Sverige = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som ny bruger…

Rumænien har ikke været tættere på at kvalificere sig til en slutrunde, som de er nu. Men det kræver helt klart en sejr i dagens opgør, så de kan smutte forbid svenskerne. Rumænien ligger nr. 3 i gruppen – 1 point efter Sverige.

Spanien har forlængst taget førstepladsen – så det er krummerne disse 2 landshold kæmper om. Rumænien er klart bedst hjemme, uden at være prangende. De tabte til Spanien, men det er også de eneste de har tabt til. 

Vi er et tæt opgør, men skal vi pege på en vinder – er vi af den overbevining, at det er det rumænske hold der vinder. Men det ligner mest af alt en kamp der ender remis.

*

Sverige kan godt leve med en remis, men ville gøre det lettere for sig selv med en sejr. De vandt over Malta og Færøerne, hvilket også var forventet – men de spillede kun remis mod Norge og det har kostet lidt i forhold til rumænerne.

Hjemme er Sverige stadig ubesejrede, men i dag skal de på besøg i det fattige land, hvor en hest stadig kan udgøre et dagligt transportmiddel. Sverige skal ikke nødvendigvis frem og kan nøjes med en remis – og det er vi fast i troen omkring, at kampen ender sådan.

Rumænien – Sverige = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som ny bruger…

To Top