Bonus

Fredagens Bonus fra franske Ligue 1…

Dagens Bonus er fra den bedste franske række Ligue 1, hvor dagens hjemmehold slet ikke har fået den oplevelse i den første halvdel af turnering, som de selv havde forventet. Mens dagens gæster nok har overrasket sig selv en smule.

St. Etienne – Angers = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

St. Etienne har få point ned til nedrykningsstregen og er efterhånden ret pressede. Kun 3 sejre i 13 forsøg og de ligger helt tilbage til de 3 første runder af sæsonen. Derfor havde St. Etienne også en forventning om, at de skulle lege med i toppen. Men siden da er det kun blevet enkelte remis’er og et hav af nederlag.

De kan ikke blive ved med at leve på de 3 sejre, men det er stadig de point der holder dem over stregen. Vi tror nok ikke på at de ryger under i dag, men vi tror helt klart heller ikke på en sejr, selv om St. Etienne spiller hjemme på eget græstæppe.

*

Angers har vist sig indtil nu, at være en anelse stærkere på udebane end hjemme. 4 ud af 6 udekampe er endt med sejr til Angers og det har efterladt en score på 13-13 på udebane. Havde deres defensiv været bedre, ville de have ligget op på en af de sjove pladser og ikke lige udenfor.

Hvis de skal med op og slås om metal og en god placering, så skal de i den grad forbedre sig på eget græs. Selv om nogle af holdende hjemme har været blandt topholdene, som Lyon, så har Angers også tabt til hold hjemme som Bordeaux og Nice. Men vi tror på redaktionen, at formen nok skal stige hjemme – men i dag er det ude og her taber de ikke. 

St. Etienne – Angers = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top