Bonus

Fredagens Bonus fra engelske League One…

Dagens 2. anbefaling er hentet i den 3. bedste række i England, hvor det er 2 mandskaber der begge har muligheden for, at lande i Play Offs. Det virker ikke så sandsynligt, at nogen af dem kan lande på de 2 første pladser, der giver direkte oprykning til verdens dyreste sekunda række, som Championship ofte betegnes som – med rette.

Oxford – Lincoln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

Oxford lå tidligere på sæsonen oppe i den gode del af League One, men røg ind i et formdyk i februar måned. Det sendte dem udenfor den gode del, men det ser ud til, at de igen er ved at finde formen frem og har kun tabt et opgør til topholdet fra Hull i marts måned.

Så der er stadig masser af muligheder for at ramme Play-Offs, hvilket vi på BettingNews redaktion fornemmer at de vil gøre. Oxford er måske ikke et mesterhold på hjemmebanen, men har da fået point i 12 ud af de 20 kampe der er afviklet på Kassam Stadium i denne sæson. Det har været i form af 8 sejre og 4 gange remis. Med den nyvundne for er vi overbeviste om, at de igen vinde på eget græstæppe, Som de senest gjorde mod Doncaster med overbevisende 3-0

*

Lincoln startede også med et kraftigt formdyk i februar måned, men ser ud til stadig at hænge i dyndet. Der har ikke været nogen fremgang at spore i marts måned, hvor de faktisk er begyndt at tabe flere kampe end de spiller remis eller vinder. Kun 2 sejre i de seneste 10 kampe er ikke fordrende, hvis man gerne vil spille med om oprykning.

Det har naturligvis haft sin indflydelse på udekampene også, hvor de ellers tidligere var ganske habile på fremmed græs. Men den styrke ser ud til at være “borte med blæsten”. Når man taber til et formsvagt mandskab som Plymouth, så er der ikke meget at gøre godt med. Vi tror at de igen vil forlade kampen som tabende udehold og ryge længere ned i tabellen.

Oxford – Lincoln = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top