Bonus

Fredagens Bonus fra den spanske La Liga…

I den spanske La Liga er det ved at være tæt på slutfløjt og med denne runde 35 er der kun 3 kampe tilbage efter denne. S de hold der har noget at kæmpe for, vil helt klart være motiverede i forhold til de hold der ikke kan nå noget som helst. Men begge 2 mandskaber her har noget at kæmpe for.

Sociedad – Elche = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sociedad kan ikke nå at hente en Champions League placering, men de kan fasholde den Europa League placering, med adgang direkte til gruppespillet, som de har op nuværende tidspunkt. Men de 3 mandskaber der kæmper for de aktuelle Europa League placeringer prøver at undgå den ene, der kun giver adgang til EL kvalen. Sociedad ligger på den øverste af de 3 pladser med 53 point.

Lige efter ligger Villarreal med 52 point og som følger Betis efter på den sidste med 51 point. De har alle spillet lige mange kampe. Så Sociedad kan selv bestemme om de vil direkte i ELs gruppespil i næste sæson. Formen er rigtig fornuftig og det er kun de stort set holdene i top 4 der volder problemer. Her ligger dagens modstander meget langt fra. Sikker hjemmesejr i dette opgør.

*

Elche er blandt 4-5 mandskaber der kæmper om at undgå de 3 nedrykningspladser. Lige pt. ligger dagens gæster fra Elche næstsidst, men der er kun 1 point op til de 2 mandskaber der ligger lige over stregen. Dog har Elche haft en forfærdelig defensiv, så det vil ikke være nok at ligge á point. Men formen er bare ikke som man kunne have håbet på. Faktisk en af de ringeste i La Liga i denne periode og det ser rigtigt svært ud for Elche.

Hjemme kan de måske hente de nødvendige point, for det kommer ikke til at ske på udebane. Elche er klart det ringeste mandskab på fremmed græs i La Liga i denne sæson, med kun 2 sejre i 17 forsøg. Hele 11 gange er de rejst hjem med et nederlag og har opsamlet en score på 13-29 i udekampene. Så mod et godt spillende hjemmehold der er motiverede, så har Elche ikke en chance for at få point.

Sociedad – Elche = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top