Bonus

Fredagens Bonus fra Championship…

I dette møde er det 2 mandskaber der ligger og kæmper om at følge med i den øverste 1/3, så de evt. kan spille sig til en Play Offs plads. Ingen tvivl om, at hjemmeholdet er i en bedre form og også har en realistisk chance for at opfylde deres målsætning.

Blackburn – Preston = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Blackburn har fået mere balance ind i mandskaber og der er nu flere succesoplevelser end fiaskoer. Det har også betydet, at Blackburn er hoppet op i tabellen og ligger nu på en 8. plads. som er 2 placeringer fra Play Offs. Holdes den nuværende form og måske endda bliver løftet en smule – så vil de ende i Play Offs.

Blacburn er flittigt scorende, selv om det er i periode, Alligevel er de det 3. mest scorende mandskab, med 40 træffere i 27 kampe. Med en kamp i hpnden, vil en sejr i dagens opgør sende dem en placering op og kun være 3 point fra det forjættede land. Det mål vil de helt sikkert forfølge og indfri.

*

Preston har haft en nedadgående kurve og er dumpet ned som nr. 11. Kun 1 sejr i de seneste 7 kampe og en remis, de øvrige er alle tabt. Problemet er helt klart evnen til at score mål. Kun 2 gange har Preston formået at sende bolden i mål hos modstanderne i de 7 kampe, så der er noget der skal arbejdes med.

Preston var tidligere på sæsonen et OK udehold, men i takt med at formen er blevet mere ujævn, er det kun de svageste mandskaber de slår på udebane. Det vil vi ikke påstå at hjemme kan kaldes i denne periode. Det bliver sikkert et tæt opgør og vi gætter på, at Preston ikke score og at Blackburn vinder med mere end 1 mål. Men vi begrænser anbefalingen til en ren sejr.

Blackburn – Preston = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top