Nyhed

Fredagens Bonus efter Julefrokosten…

Vi har fundet et ganske interessant opgør fra den franske Ligue 1, for dem der ikke skal fulde sig i dag, men stadig har mønt tilbage i denne dyre måned. HUSK nu at gemme penge til julegaverne.

Lille – Montpellier = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lille ligger nr. 3 i den franske liga og kan kun ærgre sig over, at november måned var en skrækkelig en af slagsen. 6 kampe, hvor der kun kom 1 sejr og en remis. De øvrige blev tabt. Men det er fortid, nu er Lille kommet igang igen.

CL deltagelsen har selvfølgelig kostet på den hjemlige front, men de kunne prioritere i den sidste kamp og på den måde spare lidt på mandskabet. Lille endte sidst i gruppen. Dagens gæster er et svært mandskab, men med den styrke Lille har, burde det være en nem sag.

*

Montpellier ligger midt i tabellen som nr. 10. Det har været en noget ujævn sæson, hvor der efter 17 kampe er kommet 6 sejre, 6 gange remis og 5 nederlag. Så der skal forbedringer til hvis de skal nå op i det sjove selskab. Der er dog kun 3 point op, så der er masser af muligheder endnu.

På udebane kniber det dog med at udnytte mulighederne og Montpellier har stadig deres første sejr til gode. Men de har dog alligevel formået at hente en remis med hjem 5 ud af 8 gange, så de kan godt være lidt besværlige at have på besøg. I dag tror vi dog ikke på point.

Lille – Montpellier = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top