Nyhed

Fredagens “Bonus” anbefaling…

Dagens “Bonus” valg på BettingNews redaktion er hentet i den næstbedste franske række Ligue 2, som traditionen tro spiller de fleste af deres turneringskampe om fredagen og her har vi fundet et yderst interessant valg.

Nancy – AC Ajaccio = X2= 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Livestreams

Hjemme på Stade Marcel Picot Tomblaine har dagens hjemmehold fra Nancy ganske god tur i den hvor de er ubesejret på hjemmebane siden 20. Maj og har i denne sæson en statistik der hedder 3 vundne og 4 uafgjorte med en samlet målscore på 14-7.

De sidste 2 udekampe er spillet til Remis og vi lugter et lille formdyk. På trods af den gode hjemmebanestatistik ligger de helt nede på en samlet 16. plads ud af rækkens 20 deltagende hold.

Det skyldes både de få sejre de tager på hjemmebane, men i høj grad også deres ringe evner på udebane hvor de har tabt 5 og spillet 2 uafgjort og kun har scoret 3 gange.

*

AC Ajaccio er et af de hold i den franske liga vi har spillet på flest gange, det skyldes at de er et ret stabilt hold og ikke har de store udsving i deres præstationer. De er rækkens 4. bedste udehold med 3 sejre, 3 uafgjorte og kun 1 tabt og en målscore på 11-5.

Samlet ligger de på en 3. plads hvilket er lidt bedre end forventet, men deres solide forsvar har vist sig at kunne holde stand mod de fleste og så behøver man ikke lave så mange mål for at hente point, men det skader jo ikke at være rækkens 3. mest scorende hold.

Vi tror ikke at Nancy kan leve op til den favorit rolle de har fået af bookmakerne og synes at odds på Ac Ajaccio er for højt men vi går en mere sikker vej med X2.

Nancy – AC Ajaccio = X2= 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Livestreams

To Top