Nyhed

Fredagens “Bonus” anbefaling på BN…

Det er jo fredag og for mange betyder det lidt ekstra fart på – men vi indrømmer da gerne på redaktionen, at den seneste uge har vi haft rigeligt med fart på – på nær lige når vi sad og ventet på det modsatte af lynhurtig bredbånd…!

Vi slutter denne fredag af med dagens “Bonus” – som vi føler det er igen at sidde med “normal” internet hjemme på redaktionen – men her er det i form af en anbefaling.

Vi er hoppet ned i den næstbedste hollandske liga, som i år er omdøbt til 1. Division, tidligere Eerste Division, hvor vi har fundet et godt opgør mellem to hold fra den øverste 1/3 af rækken.

FC Oss – Jong AZ = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus, Service og LIVE tilbud…

FC Oss har lagt sig i spidsen af rækken, efter de første 4 kampe er afviklet. Kun stærke Jong Ajax og Maastrict har også opnået 10 point, så FC Oss vil lege med igen i år.

Man må sige de har fået gang i scoren, da de kun i en kamp har prøvet at score en enkelt pind. I de 3 øvrige opgør har de scoret 3 mål i hver kamp og hjemme på Heesen Yachts Stadion i Oss, skal de nok fortsætte med den succes.

*

Jong AZ er rykket op fra Tweede Divisie og har fået en fornuftig start efter oprykningen. Kun et enkelt nederlag er det blevet til på udebane, så de kan godt være tilfredse.

Vi tror nu mest at oprykningen har givet en effekt, men at det igen er hverdag og de to sejre der er kommet i hus, har trods alt været mod hold i den anden ende af rækken, bl.a bundholdet fra Waalwijk.

Vi er ret overbeviste om, at de igen kommer til kort på udebane, mod et FC Oss hold der sprudler af selvtillid og kender den direkte vej til målet, med mål til følge. Rigtigt godt odds, med tanke på spillested og form.

FC Oss – Jong AZ = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus, Service og LIVE tilbud…

To Top