Nyhed

Fredagens “Bonus” anbefaling på BettingNews…

Dagens “Bonus” har vi hentet i den engelske turnerings næstbedste række Championship, hvor man skal i gang igen, efter der har været en pause med landskampe – for den har også holdt pause grundet de mange landsholdsspillere på dette niveau.

Bristol City – Burton = AH -1,0  -1,5 = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får den bedste og flest Live streaming oplevelser…

Bristol City hænger i den grad fast i toppen af den næst bedste engelske række som i år er meget tæt. Førerholdet Cardiff har 24 point og Bristol har på 4. pladsen 20 point efter 11 kampe.

5 af disse er spillet på hjemmebane og her har Bristol en ret god målscore på 10-3 og er stadig uden nederlag på eget græs.
Deres sidste udekamp var mod Ipswich som er rækkens 4. bedste hjemmehold og her rendte Bristol med en sejr på 4-1.

Deres sidste 2 hjemmekampe er vundet med 2-0 og 4-1 så på den brede bane har vi et hjemmehold der har tur i den og viser rigtig god kamp form.

*

Gæsterne fra  Burton derimod, har det ganske svært med at score mål på udebane og hjemmebane, faktisk så svært at de ikke har scoret i deres sidste 3 kampe, og da Burton for kort tid siden var på besøg hos Leeds, måtte de rejse hjem med en røvfuld på 5-0.

Når man ikke kan præstere bedre end det Burton har kunnet, ja så ender man i den tunge ende af tabellen og det er da også hvor Burton ligger lige nu hvor de ligger med blot 1 point ned til stregen.

Sølle 9 point efter 11 kampe har de samlet sammen, kun 2 af disse er hentet på udebane hvor de oven i købet har en målscore på 1-11. En komfortabel hjemmesejr er det vi går efter i dagens spil.

Bristol City – Burton = AH -1,0  -1,5 = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får den bedste og flest Live streaming oplevelser…

To Top