Bonus

Fredagens Bonus anbefaling fra England…

Dagens hjemmehold gav os et odds på over 3,5 sidste weekend, da de på udebane slog Mansfield og lagde sig i toppen af League Two. I dag er de hjemme og vi har stadig stor tiltro til dem og det bliver belønnet med et rigtigt godt odds.

Harrogate – Newport = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Harrogate topper League Two med 13 point efter 5 kampe. Det betyder at de stadig er ubesejrede i denne sæson. De fedter heller ikke med målene og er da også det næstmest scorende hold med 11 mål. Harrogate virker sprudlende her i starten af sæsonen og så længe der ikke er skader, så er de et stærkt mandskab på League Two niveau. Man kunne måske ønske sig en lidt bedre defensiv, men indtil nu har den vist sig at være tilstrækkelig.

Harrogate har ikke spillet så mange kampe mod dagens gæster og de har vundet en hver, af de 2 der er spillet. Men nu er det en ny sæson og Harrogate ser ud til at have mønstret et mandskab, der kan være med hvor det sner. Men sæsonen er rigtig lang endnu og der har ikke været pause i League Two, da der blev spillet landskampe, så det har været en helt normal hverdag, hvor der kunne arbejdes med tingene.

*

Newport har opnået 7 point efter 5 kampe. Så det har været lidt så-som-så. 2 sejre, 1 remis og 2 nederlag er det blevet til, så der er en del at arbejde med for at nå et bedre niveau. På papiret har de et fornuftigt mandskab, men det fungerer ikke optimalt endnu, her i starten. Holdets defensive udgangspunkt i kampene, bevirker at der ikke er så mange muligheder for at score i den anden ende. Men så længe at midtbanen ikke arbejder balanceret med forsvaret, vil der ikke blive læst til angreb.

Men holdet har også skiftet spillestil til denne sæson og vil gerne være mere boldbesiddende. Men de gange de har prøvet er der blevet scoret mere end 1 mål imod dem. Så det er hjemme på træningsbanen, at de ting skal tilrettes. Vi tror ikke på, at det er sket endnu og da der ikke kom nye spillere til, vil det være en længere proces. Vi tro de taber med mere end 1 mål, til et sprudlende hjemmehold.

Harrogate – Newport = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top