Nyhed

Fredagens Betting Bombe på redaktionen…

Dagens sidste anbefaling er lidt af et sats og er udelukkende taget via statistiske beregner og årsager. Bare det at spille på en remis er i sig selv lige på kanten – men når 2 mandskaber mødes, som i den grad spiller remis – så skal den da prøves for et mindre beløb.

Fuenlabrada – Malaga = X = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens bedste Odds hver dag…

Fuenlabrada har spillet mere end 1/3 af deres kampe remis (8 ud af 22) og er også inde i en fase, hvor det er det mest hyppige resultat. De seneste 5 kampe er også endt remis, hvor den ene dog var pokalen hvor man vandt efter ordinær tid.

Når det kommer til hjemmekampe står remis kampene endnu mere skarpt. Her er 5 ud af 11 kampe endt remis foran egne fans – så havde man spillet på remis med singler i hele sæsonen, så havde man haft et glimrende overskud bare på dette mandskab. Vi har en fornemmelse af, at det sker igen i dag.

*

Malaga er det hold der har spillet næst flest kampe remis. Nemlig hele 11 af slagsen. Det betyder, at hver 2. gang de har forladt en kamp, er den endt remis. De har stor set samme form som hjemmeholdet. De røg godt ok ud af pokalen og det var faktisk ikke ventet.

Den eneste gang disse 2 mandskaber tidligere har mødt hinanden, endte kampen også remis. Så det står nærmest i sol, måne og stjerner, at dette opgør kun kan ende med et udfald – nemlig remis.

Men vi indrømmer gerne, at det er ud fra lutter fornemmelse og ikke et “Sikker” følelse – men mere baseret på den statistik der foreligger for holdene i denne sæson. Vælger du at gå i redaktionens fodspor – så spil kun et mindre beløb.

Fuenlabrada – Malaga = X = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens bedste Ods hver dag…

To Top