Bonus

Fredagens belgiske “Special Bonus” på BN…

Dagens “Special Bonus” kommer som overskriften antyder, fra øl-landet Belgien, hvor vi er dykket ned i den bedste række og fundet en kamp med et af de tidligere storhold i belgisk fodbold!

Waasland-Beveren –  St. Liege = 1X = Odds 1,45
Spillet hos den Bookie hvor DIN Bonus stadig ligger og venter

Waasland-Beveren er måske ikke blandt topholdene i den bedste belgiske Super League og er placeret lige under midten med 21 point efter 17 kampe. Ude er der ikke noget at skrive hjem om, men hjemme går det betydeligt bedre.

De har tabt 3 kampe hjemme på Freethiel Stadion i Beveren i denne sæson. De 2 af kampene var mod de 2 absolut bedste udehold i ligaen, Nemlig Charleroi og Anderlecht og den sidste var en dårlig dag mod Lokeren for lang tid siden.

Så det er kun mod de gode hold de taber for 4 ud af de sidste 5 kampe er vundet, hvor de har scoret mere end 1 mål. Det er faktisk kun Charleroi der har formået at holde Waasland-Beveren fra at score hjemme.

*

St. Liege har en ellers flot historie i belgisk fodbold, men i denne sæson har de i den grad haltet på græstæppet. En placering som nr. 7 med kun 24 point efter 17 kampe, ligner normalt ikke dette hold.

Men de har simpelthen ikke kunne præstere på fremmed græs. Kun 2 gange har de sejret væk hjemmefra og kun 2 kampe er endt uden vinder. Og med så få point på udebane er det svært at spille med i toppen.

Selvom St. Liege normalt har haft et godt tag på hjemmeholdet, så er denne sæson ikke at sammenligne med de tidligere. Og hold som de normalt plejer at lammetæve, har de i år måtte se sig besejret af. Der kommer endnu et nederlag i aften.

Waasland-Beveren –  St. Liege = 1X = Odds 1,45
Spillet hos den Bookie hvor DIN Bonus stadig ligger og venter

To Top