Nyhed

Fredagens belgiske Frækkert fra bedste række…

I den belgiske liga har der også været en lille 14 dages pause, hvor det kun har været de hold som stadig er med i pokalen, der ikke har kunnet hvile deres mandskab. I dag kommer et af topholdene på besøg og de har netop haft en tiltrængt pause – modsat hjemmeholdet der spillede remis i deres pokalkamp.

Kortrijk – St. Liege = 2 = Odds = 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

Kortrijk vil ikke være blandt de mandskaber der kommer med i mesterskabs slutspillet, men på den anden side ryger de heller ikke direkte ned. Så det gælder om at få så mange point med over i det næste gruppespil, da vinderen af dette ryger med i EL.

Men kortrijk har været en gang blandet bolcher i denne sæson. Ud af 22 kampe er 12 tabt og kun 6 vundet. Det er der ikke meget kød på og i dag kommer der en motiveret gæst på besøg, fra den anden ende af rækken – der er noget mere kød på. Vi tror ikke på et eneste point til Kortrijk i dag.

*

St. Liege skal nok komme med i det gode selskab, når rækken knækker og der skal kæmpes om mesterskabet. Den nuværende placering er nr. 4 og der er kun 1 point op til nr. 2. Club Brügge har 11 point mere, så det virker til at de er stukket af.

St. Liege er ganske fornuftige på udebane. Ud af 12 udekampe er kun 4 tabt. Det er bestemt godkendt. Scoreren hedder 19-17, så den er også godkendt. I dag står de overfor et noget tamt mandskab og for St. Liege gælder det om at få så mange point med over til næste gruppespil, så den motivation skal nok give dem alle 3 point i dag.

Kortrijk – St. Liege = 2 = Odds = 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste odds på alle kampe…

To Top