Bonus

Fredagens belgiske Bonus spil på BN…

Vi er hoppet ned i den bedste belgiske række Jupiler League, som efterhånden er kommet et godt stykke ind i sæsonen og har afviklet 6 runder indtil videre. Der er så småt begyndt at danne sig et billede.

Kortrijk – Antwerpen = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kortrijk har fået en nogenlunde start, men virker til at være inde i en stigende formkurve. Placeringen er nr. 6, kun 3 point efter St. Liege som de tabte til i seneste kamp med 1-2. Men det var på udebane og defensiven viste stor format især i 2. halvleg.

I dag er det hjemme på Guldensporen Stadion i Kotrijk og her plejer de som regel at have godt styr på deres gæster. Dog er gæsterne ikke et af de mandskaber de plejer at have styr på, men vi mener at de i dag er bedre stillet og får mindst det ene point. 

*

Antwerpen er udråbt som favoritter i dette opgør, hvilket vi på redaktionen ikke er enige i. Antwerpen ligger på en 8. plads, 2 point efter og begge deres nederlag i denne sæson, er hentet på udebane. De har dog vundet en kamp ude, men det var mod et af rækkens formsvage mandskaber, hvilket vi ikke anser hjemmeholdet for at være i denne periode.

Antwerpen virker på os på redaktionen, som om de får en sæson som de plejer. Ujævn og for mange pointtab på udebane. De vil nok slutte i den bedste halvdel, men ikke slås med om de pladserne til Mesterskabs slutspillet. Vi tror helt klar ikke på at de vinder i dag.

Kortrijk – Antwerpen = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top