Bonus

Fredag Bonus’en fra redaktionen på BN…

Fredagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den næstbedste italienske række Serie B. Her har vi en god fidus til dagens hjemmehold, som har fået tilgang af flere gode spillere og et hold vi tror kommer til at slås med om oprykningen til Italiens bedste række Serie A.

Lecce – Monza = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lecce har spillet 5 kampe og har hentet 11 point. Det betyder at de stadig ikke har indtil videre i denne sæson. Lecce startede lidt forsigtigt ud med 2 gange remis, men med flere nye spillere tager det lige lidt tid før tingene falder på plads. Men de seneste 3 kampe har Lecce været sprudlende og har vundet med en score på 8-3. Så det virker som om, at spillerne har fundet hinanden og forståelsen for konceptet.

Lecce er som de fleste andre italienske mandskaber stærkest hjemme og det er ikke ret tit at de taber foran egne fans på Via del Mare. Vi fornemmer helt klart en stadig stigende form, samt den medfølgende selvtillid når man vinder gør Lecce til et bedre hold i dag. Der oveni spilles kampen på Lecce’s hjemmebane Via del Mare – hvilket gør at vi er ret sikre på, at Lecce tager alle 3 point igen i dag.

*

Monza har ikke gjort det dårligt, men har ikke fundet den balance som de mener der mangler. Hjemme gør de det rigtigt godt og de er da også kendt for en stærk hjemmebane på Serie B niveau. 2 sejre og en rems er det blevet til, men det har været mod mandskaber som ligger fra midten og nedefter. I dag kommer de til at stå overfor en helt anden type modstander, som vi mener er et helt niveau bedre.

På udebane efter 3 kampe er det blevet til 2 point. Monza parkerer “Bussen” i deres udekampe og spiller ud fra en ultra kompakt defensiv. Det er ret typisk italiensk, men vi mener ikke Monza har den defensiv der skal til for, at spille den type henholdende spil i alle 90 minutter. Der er da også blevet lukket 3 mål ind i 3 kampe. Dagens hjemmehold er godt kørende i denne periode og det vil Monza ikke kunne modstå. Men vi tror alligevel på et tæt opgør.

Lecce – Monza = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top