Bonus

Fransk Søndags Bonus på BN…

Så er vi smuttet til Frankrig, som er et af de lande der har haft held til at undgå for mange aflysninger grundet Crorona. Faktisk er det kun 2 kampe hvor man har set sig nødsaget til at aflyse, så set fra den vinkel har de franske hold været heldige. 

Lille – Brest = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Lille vil gerne lege med de store og det må man sige at de gør i denne sæson. For ikke mange havde troet, at Lille ville ligge nr. 124 runder inde i turneringen. Men de er da også tæt forfulgt af både Lyon og PSG, så et nederlag kan hurtigt ændre på stillingen, da de 3 mandskaber ligger indenfor 3 point.

Lille spiller hjemme i dag og det gør de godt. Kun1 gang har de tabt på Pierre-Mauroy i denne sæson og PSG lykkedes med at få en remis med hjem. Så ingen tvivl om, at Lille er et godt mandskab hjemme og det har ikke ændret sig til i dag. Sikker hjemmesejr.

*

Brest har i 2020 ikke haft så meget succes, men fik dog en sejr på hjemmebane over Bordeaux på 2-1. Så efter en periode med 4 nederlag og en remis, gav det lidt selvtillid igen at smage sejrens sødme.

Men vi tror ikke på, at det er en formfremgang og Brest vil ende hvor de ligger – nemlig i midten. For udebanen er stadig en større udfordring og vil man danse med i toppen, skal man have mange point på fremmed græs. 2 sejre over bundhold efter 12 kampe er langt fra nok og den styrke er slet ikke nok til i dag. De taber for 9. gang på udebane i dagens kamp.

Lille – Brest = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top