Frække

Fransk Fredags Frækkert på BettingNews…

I Frankrig resterer der kun 4. runder tilbage af denne sæsons udgave af Ligue 1. Det er stadig overraskelsen fra Lille og PSG der imponere i toppen af tabellen, men der er flere mandskaber der kan ende med at stjæle mesterskabet. For en gangs skyld er PSG ikke foran med et hav af point og de fokusere også på Champions League i denne periode. Men i dag er det 2 mandskaber der ikke slå med om mesterskabet, men hjemme kæmper med om den sidste af de sjove pladser.

Marseille – Strasbourg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Marseille har som mål at komme med i Europa i næste sæson og muligheden er helt klart også til stede. Formen er blandt de bedre i Ligue 1 og der er kommet mere stabilitet over Marseille i denne sæson. Hjemme på Stade Vélodrome i Marseille har de haft en god sæson. Kun 4 nederlag i 17 kampe er godkendt. I den seneste periode er de gået fra sejr til sejr hjemme på Stade Vélodrome og har vundet 5 ud af de seneste 6 kampe. Den sidste endte remis. Så de er ved at få bygget en stærk hjemmebane op, nu hvor deres fans igen snar må komme ind og se bold, som vi må til en vis grad i Danmark.

Kurven har været op ad gående i en længere periode og den motivation der ligger i at kunne komme ud og spille internationalt i næste sæson, betyder rigtig meget. Den enkelte spiller løber lige den ekstra meter. I seneste kamp spillede Marseille på udebane i Reims. Her endte kampen med en flot sejr på 3-1, hvilket bare bekræfter den rigtige gode form. Dagens gæster burde være en lettere opgave, især hjemme på Vélodrome.

*

Strasbourg har for længst udspillet deres rolle i denne sæson. De ligger ikke i fare for at ryge ned og der er kun placeringen at spille for tilbage. For klubben er der selvfølgelig en økonomisk forskel at ende som nr. 14 eller 9. Men at overfører de millioner til spillernes hoveder er en helt anden sag. Selvfølgelig går de på banen for at vinde – det gør alle fodbold spillere. Men man vil næppe give sig ekstra meget, når der nu ikke er noget på spil.

Strasbourg er ikke noget stort udebane mandskab, men har dog vundet hos et par af de mest formsvage mandskaber på udebane. Men igen mod 2 mandskaber der intet har at spille for. I seneste kamp hjemme mod nedrykningstruede Nantes, som endte med resultatet 1-2, var det tydeligt at se der var forskel på motivationen. Nantes skulle bruge 3 point og Strasbourg ligger ikke umiddelbart i farezonen – selv om det er ved at være tæt på. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Marseille – Strasbourg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top