Nyhed

Lørdags Frækkerten fra Frankrigs Ligue 1……

Lørdagens franske afslutningen – på fodboldbanen – er hentet i den bedste franske række Ligue 1. Her kan vi slet ikke forstå hvordan odds’et kan ryge så højt op på en udesejr over et så elendigt hjemmehold, der burde betale entre for at spille – efter redaktionens mening.

Toulouse – Reims = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Jule Bonus…

Toulouse er rent ud sagt i dyb krise og ligger sidst i den bedste franske liga. De har tabt de seneste 7 kampe hjemme/ude, hvis man trækker den enlige pokalsejr fra. Der er virkelig krise og sidstepladsen er fuldt fortjent.

12 point efter 17 kampe er bare ikke nok i Frankrig. Når man så i snit selv kun score 1 mål, men lader modstanderne score 2 gange – så er det nok en af forklaringerne på, at de har tabt 11 ud af 17 kampe. Det 18. nederlag kommer i dag hjemme, hvor de har tabt 4 ud af de seneste 5 kampe.

*

Reims er ikke helt slatne på udebane og har fået  point i 4 ud af 7 kampe på fremmed græs. De 3 af gangene de fik point var efter sejre, så det er blevet til 10 point i talt. Selv om de kun har tabt et opgør hjemme, så er de lige lidt for slatne foran egne fans.

Hele 5 gange er det blevet til en remis hjemme foran egne fans og så hjælper det kun lidt, at de er habile på udebane. En bedre hjemmebane og de havde ligget bedre placeret end nr. 9. Der er dog kun 2 point op til de sjove pladser. Dem kommer de tættere på efter sejr i dette opgør.

Toulouse – Reims = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får kr. 1.000,- i Jule Bonus…

To Top