Nyhed

Experterne taler ud om Betting…

Vi får mange henvendelser her på BettingNews redaktion og det er både roser, men der er så sandelig også ris i flere af de mails vi modtager. Men vi er bestemt glade for alle henvendelser vi får, da det viser at der er interesse.

Dog skal vi pointere, at vi anbefaler spil og at vi IKKE kan forudsige resultater – eller er guder. Vi prøver at inspirere med de spil som vi laver her på redaktionen, men til syvende og sidst er det DIG der er ANSVARLIG for det eller de tegn der spilles.

Og det er ikke altid lige nemt – lad os tage Superligakampen mandag, mellem FCN og AGF. Der var nok ikke mange – heller ikke os på redaktionen – der havde troet at “De Hviie” ville tage en sejr og alle 3 point.
Men bolden er rund og nogle gange synger den “Fede dame “falsk og det rammer alle experter og vise mænd – kun guderne kan forudsige sådanne udfald.

Så HUSK – vi inspirerer og anbefaler og er ikke spåkoner. Men vi er seriøse og nørder meget og det giver “pote” for rigtigt mange og også os selv på redaktionen.

Også en TAK for de mange positive tilkendegivelser der heldigvis er flest af og de mange gode spil der kommer i vores gruppe fra brugerne. TipsOraklet’s Oddsgruppe kan findes HER

Og så PØJ PØJ til alle med dagens og fremtidens spil.

To Top