Nyhed

Torsdagens Euro League “Frækkert”…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i Europa League Play Offs, hvor det nok ikke ender sammenlagt som de fleste nok ville have spået, da disse 2 hold trak hinanden i 1/4-finalerne.

AEK Larnaca – Sturm Graz = 1 = 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny kunde…

AEK Larnaca fra Cypern har vist sig noget mere genstridig end først antaget og spillede en rigtig god kamp i Østrig og hjemtog en sejr på 2-0, foran nogle måbende Sturm Graz fans.

Men de spillede hurtigere end østrigerne kunne følge med og her havde AEK Larnaca forberedt sig godt til kampen og undgik at skulle ud i for mange nærkampe, med en masse hurtigt boldflytteri.

Så selvom østrigerne havde bolden mest, var AEK Larnaca utroligt dygtige i deres omstillinger og udnyttede 2 af mulighederne. Hjemmeholdet skal ikke så meget i dag og spiller nok efter samme mønster. Men hjemme ER AEK Larnaca bare bedst.

*

Sturm Graz sendte noget af en overraskelse afsted til deres fans efter første opgør. Man havde håbet på succes, for i den hjemlige liga er det så som så med den slags oplevelser. Man vandt den første hjemme over bundholdet og har så tabt de øvrige.

I dag skal de så på udebane på et stadion fyldt med pyro med fanatiske fans og det er i sig selv en modstander de skal forholde sig til og det tryk der kommer fra tribunerne til dommere og modspillere.

De vil selvfølgelig kæmpe for chancen, men vi ser ikke et østrisk mandskab der vil være i stand til at gå sejrrigt ud af dette opgør. En remis er altid en mulighed, men når Sturm Graz blotter sig vil de blive straffet.

AEK Larnaca – Sturm Graz = 1 = 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny kunde…

 

To Top