Frække

Den spanske Søndags Frækkert på BN…

Vi slutter af i det spanske, hvor Corvid-19 igen har fået mere end almindeligt godt fat og store byer som Madrid med flere, er blevet lukket ned. Indtil nu har det ikke påvirket fodboldturnering alt for meget – og lad os håbe at de kan holde virussen på afstand af fodboldbanerne og spillerne.

Gijon – Tenerife = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagen Højeste BONUS son NY bruger…

Gijon er brandvarme og kun et ærgerligt 0-1 nederlag i sidste runde, ødelagde en formidabel start på sæsonen. Men 2. pladsen og de 12 point efter 5 kampe kan man ikke tage fra Gijon. 

Dagens gæster er ikke bedre end de 2 mandskaber de allerede har mødt hjemme på Estadio El Molinón, hvor begge blev vundet. Vi er ikke i tvivl om hjemmesejren og vi syntes faktisk, at det lugter lidt af en flermålssejr. Men vi spiller bare på den rene sejr – og så er vi helt sikre.

*

Tenerife er som alle andre hold fra ferieøerne, langt bedre hjemme end på fastlandet. Tenerife er ikke undtagelse i denne sæson og har da også tabt begge deres udekampe med 0-2. De 6 point der er opnået indtil videre er alle hentet hjemme på øen.

Så at et så formstærkt mandskab som Gijon på hjemmebane kan få et så højt odds – er helt gak gak. Især med tanke på, at gæsterne ikke har meget at byde på på udebane og heller ikke som hold i det hele taget. Det gode odds snupper vi meget gerne.

Gijon – Tenerife = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagen Højeste BONUS son NY bruger…

To Top