Sikre

Den Søndags Sikre italiener fra Serie A…

Serie A som er den næstbedste italienske fodboldrække, spiller nu på sidste vers og er nået til den absolut sidste runde i denne noget anderledes sæson. Dagens hjemmehold har absolut mest at spille for og fordel af hjemmebane.

Lecce – Parma = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den STØRSTE Bonus som ny spiller…

Lecce skal vinde dette opgør og så er det ikke engang sikkert, at de klarer skærene alligevel. For Genoa ligger foran med et point og er det sidste hold over stregen og vinder de, så er det sket for Lecce. SÅ man kan sige, at der er ikke så meget slinger i valsen.

Lecce er helt klart bedre hjemme end ude og de har på det seneste slået både Fiorentina og Brescia på eget græs. Nu har de kniven for struben og vi er sikre på, at de nok skal levere varen. Om det er nok i den sidste ende kan vi kun gisne om. Men en sejr i det sidste opgør er vi sikre på, at de henter.

*

Parma har ikke noget at spille for i dette opgør og er på udebane. Ikke fordi de de er specielt ringe på fremmede græs, for her har de fået lige så mange point som hjemme. Men efter denne “mystiske” sæson og sidste kamp på forårskalenderen – så er vi overbeviste om, at de har badetøflerne på i dag.

Parma har da også rent form mæssigt sænket farten og der ellers gode udebane statistik er ramt lidt af det. De seneste 4 udekampe har givet 3 nederlag. Så Jo, Parma er gået på ferie og venter kun på slutfløjtet. Så de 2 mandskabers motivation vil være afgørende i dag.

Lecce – Parma = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den STØRSTE Bonus som ny spiller…

To Top