Sikre

Den Søndag’s Sikre fra Championship…

Her er det et opgør hvor begge mandskaber stadig har noget at spille for og her er der tale om, at undgå at ende med at ryge ned. Vi er ikke i tvivl om, at spillestedet og formen vil få stor betydning for udfaldet af dette opgør.

Stoke – Birmingham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Stoke er helt klart bedste hjemme på The Trent, hvor de har hentet point i 12 ud af deres 22 kampe. Faktisk er der tale om ca. det dobbelte og med en score der hedder 33-26. På udebane ser det faktisk ikke særligt godt ud og det er især defensiven der har det svært.

Kun 2 kampe er endt med nederlag i de seneste 10 kampe hjemme på The Trent, så det er her de skal sikre deres overlevelse. Formen er god, dog uden at være pralende, men isolerer man formen på hjemmebanen, så er den god og kun 3 mål er gået ind i de sidste 4 kampe på The Trent. Vi ser en sikker ejr til et Super Odds.

*

Birmingham skal helt tilbage til midten af februar for at finde den seneste sejr, ellers har det stået på nederlag og en masse remis.Birmingham har valgt at være ultra defensive og spille på omstillinger. Det lykkedes til dels i starten af sæsonen, men Birmingham er blevet læst nu.

Men Birmingham skal bare have nogle få point for at sikre en forbliven og skal ingen steder i kampene. Det vil naturligvis sikre dem en forbliven, men de er også leverandør af nogle temmelig kedelige kampe, hvor det er mere fysik end fodbold. Vi ser et tæt opgør i dag, der i sidste ende  vil give Stoke en smal sejr.

Stoke – Birmingham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top