Sikre

Den Søndags “Sikre” anbefaling på BN…

Dagens første anbefaling denne søndag fra redaktionen på BettingNews, er hentet i den bedste spanske række La Liga, hvor det er 2 hold vi her har nærstuderet og fundet et sikkert udfald på.

Villarreal – Malaga = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får den absolut bedste kundeservice…

Villarreal er godt kørende og var det ikke for deres europæiske deltagelse i Europa League, ville de også have ligget højere end den nuværende 6. plads. EL deltagelsen har kostet lidt på point kontoen.

I dag spiller de så hjemme på Ceramica  i villarreal og her har der ikke været så meget slinger i valsen. 4. kampe, 3 sejre og en enkelt remis – de må siges at være godkendt.

Men også deres score foran egne fans er mere end godkendt. 10-1 hedder den efter disse 4 kampe, men indrømmet så har top 4 heller gæstet Ceramica  endnu i denne sæson.

*

Malaga tilhører ikke top 4, de tilhører i stedet “taberfeltet”, som er en gruppe på 3-4 hold, der allerede halter gevaldigt efter resten af holdene i La Liga. Men med 1 sejr og en enkelt remis, så udgør 4 point efter 10 spillerunder jo heller ikke så meget.

Ude er regnskabet let og ligetil. 5 kampe og 5 nederlag og så er scoren på 0-11, noget der ligner lidt af en massakre efter dagens kamp på Ceramica  i Villarreal.

Dertil skal der så tillægges en skadesramt trup, hvor der er 3-4 spillere der helt sikkert ikke kan spille og yderligere 2 meget tvivlsomme. 4 af disse ville have startet inde hvis alle mand var klar, så det er et yderligere handicap for Malaga.

Den frække Better spiller med sejr på 2-3 mål til hjemmeholdet, men i respekt for vores mange læsere spiller vi bare på en sikker hjemmesejr, som vi på ingen måde kan se vil komme i fare.

Villarreal – Malaga = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får den absolut bedste kundeservice…

To Top