Sikre

Den Sikre Lørdags anbefaling på BN…

De har travlt i den italienske Serie A, så den står på 2 kampe om ugen indtil de har nået deres 38 runder – og der er 11 runder tilbage før dette opgør. Så der vil være italiensk fodbold på programmet næsten hver dag i de næste mange uger.

Lazio – Fiorentina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

Lazio tilhører den øverste top i den italienske Serie A og er det hold der er nærmest til at udfordre Juventus i forhold til mesterskabet. Desværre har 2 kampe der er endt remis gjort, at Juventus er smuttet forbi – men det betyder ikke at Lazio har givet op.

Men der kom lidt malurt i bægret, da Lazio tabte senest opgør på udebane til Atalanta – som forudset – til trods for at man var foran både 1-0 og 2-0. Men Atalanta scorer mindst 2-3 mål i hver kamp og derfor endte det med et nederlag på 2-3.

Men Fiorentina er et hold der er langt nemmere at have med at gøre og Lazio’s form fejler da heller ikke noget. Vi er ikke i tvivl om at de sejre hjemme og genoptager jagten på den “Gamle dame” Juventus.

*

Fiorentina har nok ikke opgivet, men de kan ikke nå noget som helst sjovt – men kan tvært imod skulle ende med at kæmpe om overlevelse. Så galt tror vi dog ikke det vil gå på den lange bane, men formen indikerer ikke at de har fremgang på nogen måde – men dog heller ikke tilbage gang.

De fik kun 1-1 hjemme mod Brescia og her var det tydeligt at se, at der ikke rigtigt var noget at kæmpe for. Brescia er bundhold og de kæmpede og det blev så belønnet med det ene point.  Men det er den psykologi der følger med, når man ikke rigtigt har noget at spille om, hvor imod Brescia havde alt at vinde.

Lazio – Fiorentina = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

To Top