Nyhed

Den Sikre Fredag’s anbefaling på BN…

Vi starter denne fredag op til bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor man nu er kommet rigtigt godt igang og hvor der begynder at tegne sig et billede af de hold der er i form og de hold der virker som om der er ramt af Corvid-19.

Santa Clara – Maritimo = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

Santa Clara virker bestemt ikke som et hold der er ramt af andet end selvtillid, for de har godt nok overrasket en del. Udesejren mod Benfica der indtager 2. pladsen, overraskede de fleste – men vi havde anbefalet at spille X2 i det opgør – så vi blev ikke overrasket på redaktionen.

Men der er kommet point på tavlen fra start også topholdet Braga mærkede den gode form hos Santa Clara og tabte også – det var så på hjemmebane. Vi er ret overbeviste om, at Santa Clara flyver videre og henter en sikker sejr hjemme, mod et af rækkens svageste udehold.

*

Maritimo er det 3. ringeste mandskab til at spille på udebane. Kun 2 gange har de formået at vinde på fremmed græs og det ligger helt tilbage til sidste år i efteråret. Til gengæld er de en hel del bedre på hjemmebane og her kan de faktisk matche dagens ditto.

Maritimo skal dog til at passe på, for de ligger ikke så langt fra stregen. Men hjemmesejren over Benfica, gav dog noget kærkommen luft, der gør at nederlag på udebane betyder så meget, for de skal nok hente point hjemme. Men med tanke på dere udebane evner, så har vi ingen tiltro til point i dag overhovedet.

Santa Clara – Maritimo = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

To Top