Nyhed

Den Sikre fredags anbefaling fra Belgien…

Vi har igen kastet os over den bedste belgiske række Jupiler League, hvor vi har hentet mange penge i denne sæson. I dag står den mellem 2 mandskaber hvor der er stor forskel på hjemme og modsat ude – og så endda til et godt garderings odds.

St. Truiden – KV Mechelen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvo du får dagens Største Bonus at lege med…

St. Truiden har det måske ikke lige så udtalt som gæsterne, mht. hjemme og ude, men ingen tvivl om, at St. Truiden er bedst hjemme. De seneste runder har ødelagt lidt at det store billede, da det ha givet nederlag og de næsten er hægtet af feltet der jagter de attraktive placeringer.

Hvis der stadig skal være håb om succes i den sidste ende, så skal denne kamp vindes og heldigvis er det hjemme. Selv om Boomakerne ikke ser det oplagt 1-tal, så er der råd til at gardere sig og stadig få et brugbart odds. Det har vi valgt i dag.

*

KV Mechelen er ikke nødvendigvis bedst hjemme, for de gør det godt ude. Men det er når det er mandskaber fra den nederste del af Jupiler League, og der hører hjemmeholdet ikke til.

Historisk har KV Mechelen det også svært i St. Truiden, hvor de normalt ikke vinder og de seneste 3 gange har Mechelen tabt med tilsammen 11-1. Vi er dog ret overbeviste om, at det ikke bliver en storsejr og at kampen sagtens kan ende remis. Men vi ser ikke et nederlag til hjemmeholdet.

St. Truiden – KV Mechelen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvo du får dagens Største Bonus at lege med…

[sg_popup id=34623]

To Top