Nyhed

Den “Sikre” er stadig vores varemærke…

Vi har på BettingNews altid været på et højt niveau, når det kommer til at udpege en kamp som dagens “Sikre” og efterfølgende ramme den. Det er sket 6 ud af 8 gange bare her i 2018.

Vi ville selvfølgelig helst ramme alle sammen, men vi går jo som det første aldrig under odds 1,40 på redaktionen (ikke fordi der er noget galt i det, det er bare et princip), men efter de kampe vi føler os overbeviste om og så er Oddset helt ligegyldigt.

Vi er siden starten for nogle år siden blevet lidt færre på redaktionen og opgaverne er derfor fordelt på færre personer. Vi vil naturligvis bestræbe os på, at fortsætte vores høje niveau på alle planer også selv om gruppen er blevet lidt mindre.

Og som altid: – Vi lægger ikke forslag ud bare for at fylde siden op – men kun de forslag vi selv tror fuldt og fast på og selv smider en del guld efter.

TAK for de mange tilkendegivelser og konstruktivt kritik – vi er ikke guder, men helt almindelige personer – men “Gud” vi gør vores absolut bedste hver gang.

Vi er også glade for den store aktivitet i “TipsOraklet Oddsgruppe“, hvor der også falder en hel del “Guld” fra de mange brugere af gruppen. Kig forbi og få lidt ekstra inspiration.

Fortsat god spillelyst til alle

To Top