Sikre

Den Lørdag’s Sikre belgier på BN…

Også i dag er der belgisk på programmet, men også både norsk og skotsk fodbold. Men dagens sikre er hentet i Jupiler League og der er endda blevet plads til en gardering. Vi er nu sikre på at hjemmeholdet vinder, men når der er plads til en gardering på mindst 1,40, tager vi gerne den med.

Cercle Brügge – Kortrijk = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Cercle Brügge havde en fantastisk start på sæsonen for et par år siden, men endte alligevel med at ryge hele vejen igennem rækken og helt ud af Jupiler League. Det ligner lidt af en gentagelse mht. den gode start og de virker ikke til at gå i stå lige med det samme denne gang.

Man tabte i første runde på udebane 0-1 til St. Liege og det er ingen skam. Men de viste at de var klar til turneringen og lidt mere held i Cercle Brügges retning og de havde taget det ene point med hjem.

Men fodbold handler ikke kun om held men også om at score flere mål end det andet hold – det gjorde Cercle Brügge så ikke i den første runde. Men siden dette opgør har man hentet 2 sejre i streg og det var over Antwerpen og KV Mechelen, som bege er hæderlige mandskaber. Vi tror også på Cercle Brügge i dag.

*

Kortrijk tabte også deres første runde kamp , men det var hjemme med 1-3 til Waasland-Beveren. Et mandskab vi ikke forventer os noget som helst af i denne sæson. Efterfølgende vandt de over Gent, som slet ikke har ramt formen eller noget som helst andet. Den sidste af de 3 kampe endte remis, også hjemme, mod bundholdet Eupen.

Så der er ikke så meget positiv historik at tage med til dette opgør. Så vil Kortrijk noget i denne sæson, så skal de snart til at få en hvis finger ud. Vi er ret overbeviste om, at den finger bliver siddende i hele dette opgør og de taber for 2. gang i denne sæson i dag.

Cercle Brügge – Kortrijk = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top