Sikre

Den Lørdags Sikre anbefaling fra Belgien…

Lørdagen begynder i den belgiske Jupiler League, hvor vi har hentet set på et opgør som vi på redaktionen mener KUN kan gå en vej – og det er selvfølgelig det valg vi har taget.

Beerschot VA – Waasland-Beveren = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS….

Beershot VA er kommet godt fra land i deres nye sæson i landets bedste række. De har spilelt 6 runder og med 4 sejre og 2 nederlag, er det en godkendt start fra en oprykker. Især når de 2 nederlag er har været til de 2 øverste hold.

Beershot har scoret 8 mål i deres 3 første hjemmekampe og ingen tvivl om, at det er hjemme på det Olympiske Stadion i Antwerpen, hvor de spiller deres hjemmekampe. Vi er slet ikke i tvivl om udfaldet af dagens kamp – kun sejrens størrelse.

*

Waasland-Beveren har fået en start, som først så helt fantastisk ud – da de vandt sæsonens først opgør på udebane over Kortrijk. Man kan vist roligt sige, at det var en enlig svale – for lige siden har de tabt alle deres kampe – 5 stk. De kampe har givet en score på 6-16, så der er masser at arbejde med.

Vi er helt sikre på, at alle de mange udfordringer som Waasland-Beveren slås med, ikke er rettet til i dag. Vi er heller ikke i tvivl om, at det bliver et nederlag på mere end 1 mål, men vi holder os til det sikre spil og spiller bare på hjemmesejr.

Beerschot VA – Waasland-Beveren = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS….

To Top