Sikre

Den fredags Sikre hollænder på BN…

Vi starter op i den hollandske Æresdivision, hvor dagens hjemmehold er med i den rigtige ende af tabellen og hvor dagens gæstende hold i den grad er udfordret. Odds’et holder sig på grænsen af vores minimum, som er 1,40.

Twente – Waalwijk = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Twente vil gerne lege med de store hold og er da også godt med i denne sæson indtil videre. De er selvfølgeligt udfordret til der yderste mod de gode hold i Holland, men gør det rigtigt godt mod stort set alle andre hold i Æresdivisionen. Også ude har de vist fint niveau, så de skal nok komme til at lege med om de sjove pladser.

I dag er det hjemme på De Grolsch Veste, hvor de naturligvis er stærkest. Seneste runde var også her og her havde de besøg af PSV, som kun lå 2 point foran Twente før denne runde. Det gør PSV stadig, da Twente hentede en remis på 1-1. Dagens gæster er slet ikke på samme niveau og vi forventer en stensikker sejr.

*

Waalwijk har helt andre udfordringer og ligger og danser rundt om nedrykningsstregen og sådan har det været gennem hele sæsonen. Udfordringer er ret klare. En elendig defensiv og rækkens ringeste hold til at score. Alligevel ligger de ikke sidst, men det er ved at være tæt på.

Kun 3 point skiller dem fra at ligge i bunden og efter dagens opgør tror vi også på, at de ryger under stregen. Med en score på 6-16 efter 9 runder er det svært at se hvad de skulle have at skyde med mod et af de mest formstærke mandskaber. På udebane virker det slet ikke som en mulighed at Waalwijk skulle få point mod Twente.

Twente – Waalwijk = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top