Nyhed

Den Franske Fredags Frækkert…

Den franske slutning af dagens strabadser er ikke unormalt på BettingNews og vi har da tjent en hel del gode penge på franske afslutninger. I dag er det den næstbedste række Ligue 2, hvor gæsterne ikke burde få lov at gå på banen i den række – ikke uden at betale for indgangen!

Chambly – Le Mans = 1 = Ods 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Chambly har gjort det godt i Ligue 2, som er en ny oplevelse for dette mandskab og klub. Men de har stået imod strabadserne og ligger fint placeret på en 13. plads med en god margin ned til de dårlige placeringer.

Chambly er ikke det bedste hjemmehold, men det skyldes også at de spiller på et fremmed stadion da de ikke selv kan leverer et der lever op til reglementet i Ligue 2. Men det har ikke forhindret dem i at have en god sæson. Dagens gæster er af så ringe forfatning at Chambly ruller henover dem, med en sejr på et enkelt mål.

*

Le Mans skal nok sige farvel til Ligue 2 efter denne sæson. 25 point er det blevet til efter der er afviklet 25 runder og det antal point deler de med holdet lige over, som ligger til en Play Offs kamp om overlevelse. Så muligheden er stadig indenfor rækkevidde. Men formen bakker ikke den pressede situation op.

Le Mans er klart det ringeste mandskab på udebane og har kun vundet 2 kampe efter 13 forsøg. Scoreren hedder 12-26, så det er svært at se hvordan Le Mans skulle have en chance på udebane. Hjemmeholdet form er en hel del bedre i denne periode og det vil Le Mans mærke på den hårde måde – ved at tabe.

Chambly – Le Mans = 1 = Ods 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top