Betting forslag

DBU – En organisation der kun vil sig selv…

Efter Claus Bretton-Meyer overtog styringen af DBU, har der stort set ikke været andet end konflikter omkring deres kerneprodukt – Landholdende – og det virker ikke til at de er blevet klogere.

Det er dog befriende at man rent faktisk kan finde et moment, hvor Claus Bretton-Meyer rent faktisk ligner en person der er i stand til at tænke – så noget må der foregå oppe i hans hoved.

Endnu engang har DBU vist, at de ikke er ansatte i fodboldens tjeneste, men i deres egen. At de opfatter sig selv som “arbejdsgiver” er en helt forkert vinkel at anskue sig selv som DBU på.

Spillerne kommer frivilligt og stiller sig til rådighed for nationen og IKKE DBU og der mangler en del respekt omkring den frivillighed som spillerne levere. Og det er da forståeligt, at spillerne ikke vil kompromittere deres kontrakter i de enkelte klubber.

Hvis en spiller er ansat i en klub der eksempelvis reklamerer for Audi og ikke må optræde for andre mærker i hans kontraktperiode – så vil DBU have at spillerne skal acceptere, at hvis DBU har Opel som sponsor, så skal spillerne stille op enkeltvis og reklamere for denne sponsor.

Naturligvis vil ex.vis Tottenham’s sponsor ikke have, at Eriksen reklamerer for en konkurrerende produkt og bliver vist alene på disse reklamer. Det er kernepunktet i konflikten og det er her DBU tror at spillerne bare vil gøre som det passer DBU.

Nogle vil så mene at “man skal være stolt at spille for sit land” – men så skal man også bare huske, at det er peanuts de får for at spille på landsholdet og der følger faktisk en stor risiko med, i forhold til skader og slidtage.

Hvad er DIN mening omkring DBUs rolle i endnu en konflikt og en evt. udelukkelse og pointtab til landsholdet???

To Top